Bij ieder van de onderstaande tabellen vermelden wij de Nederlandse maten (= TGCHI) met daaronder de maten van het merk die overeenkomen met de Nederlandse maatvoering. Deze tabellen zijn globale maten die de merken gebruiken bij het ontwerpen van hun collecties. Door het gebruik van verschillende stoffen en het ontwerpen van diverse silhouetten komt het voor dat kledingstukken soms afwijken van deze standaard maten. In de productomschrijving van elk kledingstuk proberen wij zo duidelijk mogelijk de pasvorm en maatvoering te omschrijven.

Maattabellen per merk

The girl can't help it...
De maten op het tabel komen overeen met de afmetingen van onze handgemaakte items. Mocht die toch afwijken dan vermelden wij het in de
product omschrijving bij Pasvorm + Maatvoering.

Chi Chi London
Chi Chi London ontwerpt betaalbare feestjurken met retro uitstraling en gebruikt geweven stoffen zonder stretch. De UK maatvoering heeft gemiddelde proporties. De maten op het tabel komen overeen met de afmetingen van de jurken. Mocht die toch afwijken dan vermelden wij het in de productomschrijving bij Pasvorm + Maatvoering

Collectif Clothing
Collectif Clothing ontwerpt kleding met een vintage pinup silhouet in gedachte, de buste omvang en heup omvang hebben dezelfde afmetingen. Bij Collectif Clothing werkt men met de Britse maatboog waardoor de maten op hun kledingstukken van geweven stof steeds 2 inches (5 cm) verspringen. 

Dancing Days / Banned Retro
Dancing Days /Banned Retro heeft over het algemeen een Britse maatvoering waarbij de maten met 2 inches ( ruim 5cm) verspringen bij geweven stoffen. De breisels van Dancing Days verschillen weleens van maatvoering waardoor wij nu ook een Nederlandse maatvoering vermelden.

Diva Catwalk
Diva Catwalk maakt gebruik van de Franse matentabel, wat betekent dat de jurken een maat kleiner vallen dan Nederlandse maten. Hou je aan onze TGCHI maatvoering voor de juiste Nederlandse maat. Ken je de pasvorm van Diva Catwalk al dan kun je in het tabel zien welke Diva maat gelijk is aan onze TGCHI maat. Alle modellen vallen smaller dan gemiddeld in de taille, fantastische dus voor zandloper en peer figuren.             Let wel op de PASVORM beschrijving per model! Er zijn een paar modellen, zoals de Lydia Dress, die zelfs nog een maat kleiner vallen door textiel en ontwerp. Wij beschrijven per model zo accuraat mogelijk wat de pasvorm is en bij welk lichaamstype de jurk het mooist past.

The House of Foxy
De ontwerpen van The House of Foxy zijn meer dan 50s inspired, ze zijn bijna authentiek en hebben vaak ook een vintage pasvorm die mooi aansluit op de zandloper figuur. Door het gebruik van verschillende materialen zal de pasvorm per artikel anders zijn maar globaal kun je rekening houden met dit tabel.

The Pretty Dress Company
The Pretty Dress Company is een stijlvolle merk met een zandloper pasvorm die over het algemeen het mooist aansluit op lichaamslengtes boven 1.68m. Per model kan de pasvorm iets verschillen maar over het algemeen kun je van deze maattabel uitgaan. Per model geven wij extra pasvorm informatie.


 

© 2014 - 2020 The girl can't help it... | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel