Betaal methodes

Je betalingen worden afgehandeld in de veilige betaalomgeving van MultiSafepay.

Je kunt veilig afrekenen via;

iDeal:  met internetbankieren via ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, kun je betalen via iDEAL. Je betaling wordt snel en eenvoudig op de bekende online bankieren pagina van je eigen bank verwerkt. 

Bancontact / Mister Cash: kan alleen gebruikt worden door klanten met een Belgisch bankrekening.

Sofort Banking:  een veilig betaalsysteem voor de Duitse markt.

Giropay:  een veilig betaalsysteem voor de Duitse markt.

MasterCard / Visa: betaal met je credit card in de veilige betaalomgeving van MultiSafePay.

PayPal: betaal met je credit card via PayPal. Een PayPal account is niet vereist, je betaling wordt direct afgehandeld. PayPal garandeert een slim en veilig betaal proces. Over de grens of thuis ook betalen via je eigen bankrekening. Dit is via PayPal heel eenvoudig en geheel gratis.

BankOverboeking: een veel voorkomende manier om betalingen te accepteren en geld over te maken. Sinds de overgang naar IBAN en SEPA is het makkelijker dan ooit om betalingen in Europa te accepteren via een bankoverboeking.

Bij een betaling via een bankoverboeking wordt het bedrag overgemaakt via een reguliere bankoverschrijving. U ontvangt een e-mail van MultiSafepay met daarin alle benodigde gegevens om de bankoverboeking correct af te handelen. U dient hiervoor in te loggen in uw eigen internetbankier omgeving en daar een nieuwe overboeking te doen met de gegevens uit de MultiSafepay e-mail. Vergeet hierbij niet een correct betalingskenmerk te vermelden wat gebruikt wordt om uw betaling te koppelen aan de bijbehorende order.

Let op: de verwerking van een bankoverboeking duurt in de regel een aantal dagen. De verwerking van uw bestelling duurt daardoor ook langer.

 

 

 

© 2014 - 2021 The girl can't help it... | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel