Ons verhaal

The girl can’t help it...

Deze perzik roze boutique biedt mode silhouetten van de late jaren ‘40 tot vroege jaren ‘60 vertaald naar modern comfort en pasvorm. Door het combineren van vintage geïnspireerde merken uit verschillende continenten samen met ons huis merk, streven wij  ernaar de 50’s Bomshell, Hollywood Dame of Vintage Vamp in jou naar buiten te brengen. En nog even voor de duidelijkheid; de 50’s gingen niet alleen om polkadots en petticoats. We like it classy, we like it sassy, but ooh la la do we like it bad assy!

GESCHIEDENIS

Eigenaar Christina's liefde voor de Fifties begon al in de jaren ‘80 dankzij Madonna's eerbetoon aan Marilyn Monroe in haar videoclip 'Material Girl'. Zonder de mogelijkheden van internet in die dagen en een schaarse beschikbaarheid van oude Hollywood-films bleef het bij verzamelen van tijdschrift knipsels, frequente bezoeken aan de bibliotheek en sparen voor ansichtkaarten en prentenboeken. 

Met een ‘MTS voor Mode en Kleding’ diploma op zak stapte Christina in de wereld van mode en ontdekte al snel dat haar passie voor vintage en alternatieve mode niet samen ging met de commerciële mode stijlen en verliet ze de Nederlandse mode-scene voor vele verschillende banen. Een paar jaar later tijdens een bezoek aan de VS ontdekte zij een niche fashion stijl die zij in Amsterdam nog niet had gevonden; de midcentury geïnspireerd Pin Up en Rockabilly scène. Het was liefde op het eerste gezicht... En zo begon dit avontuur.

© 2014 - 2020 The girl can't help it... | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel